За нас

Норми на РИОКОЗ

Обработка съобразно всички изисквания и норми на РИОКОЗ

Професионално оборудване

Освен с професионални препарати, сме оборудвани и с машини за екологично почистване на дрехи.

Безплатна Доставка

Безплатна доставка за гр. София при стойност на услугата над 30 лв.

Ние от „Pure&Green” сме  успешно развиваща се в сферата на услугите фирма, която предлага индивидуално и обществено професионално почистване, химическо чистене на територията на град София.

Нашият екип се състои от млади, енергични и с желание да се развиват в областта си професионалисти, които с усърдието си спомогнаха за кратък период от време да се утвърдим на пазара като надежден и коректен партньор на множество корпоративни и индивидуални клиенти на територията на град София. Въпреки интензивността на процесите успяваме да предлагаме и  услугата “спешно” почистване. Доверието на клиентите ни е едно от най-големите постижения!

В периода на развитие на пандемията добавихме в предлаганите услуги и услуга Озон-дезинфекция за нашите клиенти. По този начин разширихме Вашите възможности да използвате максимална хигиенизация, за всичко което считате, че е необходимо. Много от нашите клиенти се възползваха от тази услуга вече за детски играчки, обувки, топ-матраци, пердета и др. Доверието в озон хигиенизация при почистването на зимните дрехи доближава 100%.  Всеки използвал услугата почистване с озон-дезинфекция, вече търси само и единствено тази услуга. 

Ние приемаме работата си като мисия: не искаме просто да получите дрехите си почистени, а като ги видите да знаете, че те са получили най-добрата грижа. Вашето ежедневно признание е основна цел за нас. Поради тази причина, всяка дреха за нас носи собствен живот и ние й отделяме достатъчно грижа и внимание, така че да се изчисти по най-добрия начин. За почистването й задължително се спазват всички правила и се приемат подходи и отношение, за да им се гарантира добрия и безупречен външен вид. За всеки клиент избрал и щадящо природата почистване, предлагаме възможност да го направи. А когато Вие не сте направили Вашия избор, ние избираме почистването да е възможно най-екосъобразно!

За Вашето спокойствие, дрехите могат да се обработват индивидуално за всеки. След цялостният им анализ, ние знаем по какъв начин трябва да се почисти дрехата, как да се изглади и колко време трябва да й отделим за правилното сушене.

Почистването е с внимание, към всеки детайл. Всяко замърсяване се разглежда индивидуално и се третира с препарат подходящ в последствие и за следващата стъпка от хигиенизацията. 

Чак след като дрехата е в изряден вид, се пристъпва към сушенето. Във всеки един момент Вашето очакване за пухкав пуловер или яке е наша мисия! Различните по вид дрехи или материи се оставят да изсъхнат, така че да се запази тяхната еластичност, размер и естествен вид.

Финалният щтрих е гладенето. Тук отново можем да се похвалим със старанието си и желанието да лолучите дрехата изгладена точно така, както сте очаквали. Професионалната ни техника за парно гладене, манекени и парна кабина разрешават лесно и бързо да се справим по най-добрия начин за завършения и естетично готов краен вариант.

Развихме и услугата вземане от и доставка до дома. Така поставяме на първо място Вашето свободно време и  оставаме на разположение и на по-отдалечени от локациите на ателиетата ни клиенти да ползват услугите ни. Нашето желание да Ви предоставим най-добрата услуга е водещо и за бързината на изпълнение, дори когато трябва да вземем от дома Ви и да доставим обратно там. По този начин, за Вас отпада ангажимента да пакетирате и носите тежките завивки или торбата с мръсни дрехи. Всичко това ще направим ние! За момента спечелихме доверието на множество клиенти и можем а се похвалим, че предлагаме и възможността  за абонаментно обслужване: един ден седмично минаваме, приемаме поръчката за почистване и връщаме вече готовите дрехи. Това, разбира се, се случва в удобно за Вас време.

Най-новата ни услугата е откачане и обратно закачване на пердета. В удобно за Вас време можем да посетим Вашето жилище и да откачим завеси или пердета и след почистването им, отново в съгласувано удобно за Вас време, да ги поставим обратно. Като освободим корнизите, Ви оставяме колкото Ви е необходимо време, за да почистите по начин отговарящ на Вашите изисквания. Нашето старание е, услугата де се извърши колкото е възможно по-бързо. Ние знаем, че пердетата са част от декора на дома Ви и ще бързаме да Ви ги върнем. Същевременно можем, при организиран ремонт, почистване или други планови мероприятия, да се приемат за почистване пердета, дрехи и др. и да се върнат в уговорен ден.  Това ще Ви позволи да получите всичко почистено след приключване на ремонта и да не се налага да съхранявате всичко, което решите. 

За да отговаряме на непрекъснато нарастващите потребности на нашите клиенти, ние обработваме бельото строго индивидуално. Съобразяваме се с всички изисквания и норми на РИОКОЗ. Целта ни е да сме информирани с най-актуалните новости, като ако можем даже да изпреварим въвеждането на всички промени.

Препаратите, които ползваме са професионални, както е професионално и оборудването ни в ателиетата. Доверили сме се на водещи производители в бранша, като машините ни са: Electrolux, BOWE, RENZACCI и  други.

Деташиращите средства и усилвателите, които се използват са лидери в тази област. Те са сертифицирани и са напълно безопасни за тъканите. Многообразите от материи, навлезли в бита ни, аксесоарите към дрехите и подлепващите материи, изисква много професионален опит и компетентност, с които ние можем да се похвалим и да В бъдем полезни.