Контакти и обекти

Адрес

гр. София,

  • ул. “Йосиф Щросмайер” бл.203
  • бул. “Александър С. Пушкин” 2
  • ул.”Сан Стефано” 15
  • ул. “Триадица” 4
  • бул. “Сливница”, бл. Б от Търговски център “Илинден”, маг. 12
  • ул. “Йордан Йосифов” 3

Телефон за доставки

+359 888 516 352

E-mail

office@puregreen-bg.com

Пишете ни

3 + 2 =

Ателието на ул. “Йордан Йосифов” е само приемателен пункт. Там не се извършва почистване. На място можете да получите информация за най-подходящото почистване на Вашата дреха и нейното правилно съхранение.

Всички други 5 ателиета са специализирани, навсякъде работи високо квалифициран персонал, а техниката която използваме е професионална. Почистваме текстилни и кожени изделия в органичен разтворител. Разполагаме с технологията WET CLEANING. Технологиите за премахване на петна и гладене също са от най-високо качесво. Във всичките ателиета обработваме всички видове дрехи.

Нашите цели са да се отстранят всички замърсители и да се поддържа добрия външен вид на изделията при максимален ефект на почистване за най-кратко време и при минимален разход на разтворител в съответствие с екологичните изисквания на нашето време. Затова и инвестирахме в Wet Cleaning технологията, за да можем да Ви предложим подхранване на цветовете на дрехите, като същевременно почистването е с би разградими препарати.

Всеки клиент получава услуга с високо качество. Нашите служители са с дългогодишен опит, а консумативите които ползваме с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани. 

Ако не разполагате с време, ние предлагаме услуга доставка в удобно за клиента време и място. Можете да поръчате доставка чрез формата в тази страница. Развихме услугата вземане от и доставка до дома. Така поставяме на първо място Вашето свободно време и  оставаме на разположение и на по-отдалечени от локациите на ателиетата ни клиенти да ползват услугите ни. Нашето желание да Ви предоставим най-добрата услуга е водещо и за бързината на изпълнение, дори когато трябва да вземем от дома Ви и да доставим обратно там. По този начин, за Вас отпада ангажимента да пакетирате и носите тежките завивки, пердета, зимни дрехи или торбата с мръсни дрехи. Всичко това ще направим ние! За момента спечелихме доверието на множество клиенти и можем а се похвалим, че предлагаме и възможността  абонаментно обслужване: един ден седмично минаваме, приемаме поръчката за почистване и връщаме вече готовите дрехи – чисти, ухаещи и добре опаковани. Това, разбира се, се случва в удобно за Вас време, както и при конкурентна оферта.