Услуги

1. Услугата химическо чистене позволява да се почистват и дезинфекцират материи, които не подлежат на водна обработка. Целият процес протича като дрехата се третира с почистващ препарат във вид на течност, без вода. Този метод на почистване е препоръчителен за вълнени облекла и домашен текстил, костюми, вратовръзки, завеси, коприна, вълна, кашмир, облекла от естествена кожа и др. Машините за химическо имат затворен цикъл на обработка, като след приключване на циклите по почистване, мръсният разтворител минава процес на дестилация при температура 180 градиса. В тази фаза се премахва събраната мръсотия. 

В химическото чистене се отстраняват успешно всички видове упорити петна от мазнини, лепила, смоли и т.н.

2. Специално внимание обръщаме на хотелското бельо, тъй като по него често се срещат трудни за премахване замърсявания от грим, червило и козметика, крем за обувки, петна от различен физиологичен произход. За пълното им премахване и възвръщане първоначалния свеж вид на материите се използват специални препарати и избелители на кислородна основа, което осигурява тяхната употреба за дълъг период от време. 

3. Предлагаме боядисване на кожа и текстилни материи, със състав от 100 % памук. Разполагаме с палитра от богата гама цветове. Нашите служители ще Ви посъветват в избора на цвят, съобразявайки се със спецификата на Вашата дреха и основния цвят. 

4. Бъдещето, което вече е на прага ви, благодарение на “WET-CLEAN“ технология от ELECTROLUX. Сега вече има нова опция за почистване на нежните и деликатни тъкани, създадена с внимание и грижа към околната среда. „Wet-cleaning“ е специално разработена екологична система, която работи с биоразградими продукти, без химикали и вредни вещества. Дрехите запазват яркостта на цветовете си, а Вие се радвате на ненадмината свежест и мекота. Нетоксично почистване, гарантиращо пълна безопасност. С любов към природата и Вас!

5. i-Genius O3Zona е технология за дезинфекция чрез газът озон. Разработена е от Renzacci S.p.A, като базата е техният дългогодишен опит на световен лидер в сектора на промишлените и професионални перални машини. Директното производство на озон в затворената кабина позволява дезинфекция, хигиенизация и обезмирисяване. Като резултат ефективно се разграждат всички видове замърсители (бактерии, вируси, плесени, акари). Също така се премахват и лошите миризми. Озонът елиминира или намалява нуждата от използването на традиционните хигиенни химикали и третиране на дрехите при висока температура. Дезинфекция с озон е най-лесния, сигурен, безопасен и екологичен метод за елиминиране и спиране разпространението на вируси и микроорганизми. Озонаторите RENZACCI са в състояние да унищожават вируси, бактерии, акари и плесени, както и лоши миризми от всички видове материали. Тази технология е в съответствие с правилата за безопасност и здраве. Ефектът от дезинфекция с озон е многократно по-голям от третирането на бельото и дрехите с най-разпространените или най-силните детергенти. Посоченото твърдение е следствие на тестове, с доказани резултати.